Tuesday, July 17, 2012

Dah Boley Senyum Dah

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

Tarik nafas..lepas..tarik nafas lagi.. lepas..huh! Alhamdulillah hari nie diberi kesempatan lagi untuk berblog and meng update blog yang tak seberapa follower ini..ehehe..haa..kalo semalam update dalam keadaan agak over marahnye,tapi sekarang tak lagi..sekarang cool and relax je sebab xde gunenye nak marah2 kan?lagipun sabar tue kan separuh daripada iman..eceh! sila senyum sekarang cik yann..hehe.


nampak tak gambar kat atas tue?hah ape comel kartun tue?haa..kartun tue memang la comel..kalo tak comel mesti die tak jadi model kat situ kan?oke*mengarut sudah*.hari nie hendpon telah di silent modekan mintak maap lah pada member2 yang col tue..maap banyak2..sebab majok ngan hendpon ri nie..tak nak layan hendpon..peace no war!euwww..

Semoga Hari Nie Lebih Baik Daripada Semalam Untuk Hidupku & Jugak Kawan2

Aminnnnn..


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

0 k0mEn dAri si c0mEy tErhEbaT:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu