Friday, September 24, 2010

bila ku mulai sukakan nye...

hye3..bertemu lagi kita di ruangan yang xseberapa ini..hehehe..opps! assalamualaikum..salam 2 kan penting untuk kita sebagai umat islam kan..hmm..
apa khabar pembaca2 blog sekalian agak~agaknya ekk??oke ke xoke nie?mesti la oke2 semuanye kan..xmao sedey2 xmao sakit2 k..tp kalo nak sakit jugak nak wat camne kn..dh di tentukan oleh Allah S.W.T.kita kena terima je la ngan seadanye ye..;)
wah! nampak gayanye ku sudah mula mendekati dan mula sukakannye larh! nak tau pe yang saya suke?ehh! mane bley..biar la rahsia oke?haha!xdela..gurau je la..pembaca2 sekalian mesti nak tau pe yang saya suke kn?eh! kejap,ade ke orang yang membaca blog saya nie??hik3..hurm..pape jela kn..nk tau pe yang saya suke??betul nie nak tau??kejap ekk..



tadaaa!! nie la yang saya suke sebenarnye..haha! comey kan? walaupun orang2 di luar~luar sane dh lame meminatinye,tp ku baru je jatuh chenta same die..owh! I LOVE U cik KITTY..muahhh2!! hehehe..so cute bukan? gerenti ramai gurlz2 kt kuar sane suka same cik KITTY nie..yela..mane xnyew kn..dah la cute,pink pulak 2 kan..amacam?suke x?boyz pun ley suke gak pe..oppss! hik3..oke cket2 suda..tata titi tutu..daaa..peace!(~_^)v..
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Wednesday, September 22, 2010

hip hip horeyy!!

assalamualaikum para pembaca blog tercipta untukku sekalian..cewah! ade kew yang membacanye?prasan jew aku nie kan?hehehe..ala..xpela pape pn...saje je cakap g2..xsalah pun kn..lagi pun nie kan blog aku..bukan blog kamu tau! haha!
hip hip horeyy!! ntah pape laa aku punye tajuk kn? ah..lantak la pape pn..main hentam je 2..sebenarnye aku nak upload gambar tp xbley plak..nape ek??nie yang buat aku nak marah nie..adakah mb die terlalu besar?oh! no3..setahu aku xdela besar sangat pn..biasa2 je..tp nape xbley nk upload..huh!di petang hari..tp kejap je..jap ag oke balik..haha!oke la cayam..hari nie aku xbley nk taip2 banyak utk kamo0..sebab aku tengah frust kn..jadi m0od aku pn ntah hilang ke mana ntah..mybe dh lari dh kot..hek3..oke la cayam..tata titi tutu..daa.. =)
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Tuesday, September 21, 2010

raye tyme!!..raye la sgt kn..he3..


salam 1 malaysia..cewah! truz salam 1 malaysia neyh..hehehe..fuhh! lama betul xupdate my blog cayam nih yew..hmm..xpe2 cayam..dun wery..hari nie dh ku updatekn dirimu yew..he3.. ;)
haa..nie gambar tyme raye daa..amacam comey x shaye? haha!>prasan
hik3..oke laa..cket2 suda..tata titi tutu..daa.. =)



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu