Monday, August 19, 2013

Raya Ke 12 Kot

Assalamualaikum..


Salam hari isnin..nampak tak kat atas tu?masih dalam raye lagi kah anda?tentulah ye kan?raya kan sebulan,masih lagi sempat nak beraya yang mane lagi belum sempat beraya tu..hehe.hari nie dah raya ke 12 kan?raya ke 12 baru nak wat entry OhMyJari ! Jari tak berape nak rajin letteww nak wat entry baru..wehuuuu!



Tapi pape pun Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir & Batin untuk semua family mahupun kawan-kawan yang singgah ke blog nie..belum terlambat lagi kot ehehe.. :)

setakat ini saje lah entry untuk hari nie..
ayat kemerapuan tu harap di ampun yee...peace!

Sekian..Bubye!

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

kamuuu sajaaaaa...lalalala..

Assalamualaikum..





post yang paling ringkas and pendek..eheheh

HanyakamuSajaForUIncikMms :p

dengarjangantakdengaryeee...

Bubye! see you soon!!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Wednesday, July 03, 2013

Tahniah Dear

Assalamualaikum..

Cakk! hari nie nak update seringkas mungkin je..kalau boleh nak letak tajuk je tapi pendek sangat la pulak kan..hari nie dah pun hari rabu seminggu2 tue cepat je berlalu pergi tapi walau pape pun yang berlaku hidup perlu diteruskan jugak..ye dak? :)


Tahniah ! ape ade pada tahniah?and nak tahniah kat sape?hehe..saya nak ucapkan tahniah kat Incik MMS lah..Alhamdulillah beliau dah ke peringkat yang lebih bagus dah dalam hidup beliau..dulu pun bagus jugak bukannye tak bagus..tapi sekarang makin bagus la kan dear? :) saya??saya lambat lagi kot..wehehe..oke lah ini saje entry pada hari ini..cam dah panjang lebar dah nie.td cakap nak ringkas je..hehe..

*Menunggu dan terus menunggu 4 hari lagi..hehe

Sekian..babai!






# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu