Sunday, March 20, 2011

Perfect Two by ~ auburn..bez!!

                                

teramatlah suke dengar lagu nie..bez kn?hehe..

~bubye~

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

dun noe what t0 do..arghhhhh!!

monik tercipta untukku syg!

ri nie pg yang agk mendung2 cket tp oke la xde la pns seprti biase..ramai student2 yang kua g banda n tinggal lah aku yang xkua g ne2 ini..haha!emm..duk kt bilik pun xtau nak wtpe..tersangat lah borink morink..eh!ade ke ayat borik morink tue??hehe..hentam saje laa labu..;)ape nak buat ujung2 minggu nie ek?keje brtimbun2 ag yang lom siap tp malas la pulak nak buat..haih!ape nak jadi la ngan aku nie..makin hari makin malas..rajin la cket yann oii...nak dekat final dah nie!hehe..rajin ke pemalas ke e2 la diri aku..sekurang2nye aku xhipokrit kn?huhu..
oke laa..terasa amatlah malas nak post banyak2 kt cni,coz belog nie xmenarik pun..sekadar suke2 je..

~ bubye!~


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Saturday, March 19, 2011

yeahhh!!!besok bley rest!

helow3!!huh!lme btol xjnguk my belog nih!pe kaba la agaknye ngn belog aku nih yew?hehe..
post kali nie yeahhh!! haa..2 laa yang paling aku gumbira skly bile ujung mnggu mncul..bkn suke nak g dating ke pe..no.no.no ye..maksud aku,aku suke sbb ley rehatkan otak yg ngah serabut nih haa..yela..asyik wt keje je kn..bile mse nak rehat2..tol x??haha!keje aku mmg suke rehat pn..kakaka..opps!trckp suda..hak3..
xdela..aku bkn jns yg pemalas..cewah!!cm puji dri sendri la plak aku nie..hadoi!aku sbnrnye borik..duk sorg2 my rumet lak balik..2 yg aku jenguk2 si belog nih!emm..oke la aku ch0w dulu..mte pn dh ngntok dh..bubye..

~ gud nyte~

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu