Wednesday, July 03, 2013

Tahniah Dear

Assalamualaikum..

Cakk! hari nie nak update seringkas mungkin je..kalau boleh nak letak tajuk je tapi pendek sangat la pulak kan..hari nie dah pun hari rabu seminggu2 tue cepat je berlalu pergi tapi walau pape pun yang berlaku hidup perlu diteruskan jugak..ye dak? :)


Tahniah ! ape ade pada tahniah?and nak tahniah kat sape?hehe..saya nak ucapkan tahniah kat Incik MMS lah..Alhamdulillah beliau dah ke peringkat yang lebih bagus dah dalam hidup beliau..dulu pun bagus jugak bukannye tak bagus..tapi sekarang makin bagus la kan dear? :) saya??saya lambat lagi kot..wehehe..oke lah ini saje entry pada hari ini..cam dah panjang lebar dah nie.td cakap nak ringkas je..hehe..

*Menunggu dan terus menunggu 4 hari lagi..hehe

Sekian..babai!






# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Monday, July 01, 2013

Hai Julai !

Asssalamualaikum

Sedar tak sedar sudah 010713 dah kita ye..kejapnye masa berlalu umur pun dah semakin meningkat dah nak tak nak kena terima jugak lah yang diri ini sudah menginjak ke angka yang seterusnya tahun depan..opps! hehe.

3 tahun lagi akan berubah la fasa hidup aku..nak tahu fasa ape?tunggguuuu...cewahhh! macam la penting sangat..tapi penting jugak lah bukan setakat jugak lah memang penting pun..menunggu detik detik yang terindah ini..wah! tetibe plak..*merapu oke merapu..stop!

sebenarnye saya isteri die eh! silap tu cerita yang kat tv3 tu..pemes cerita tu aku pun tengok jugak!peberet kot..wahahha! sebenarnye aku nak tukar link blog..tapi banyak pulak masalahnya..sedih aku pedih haaa gitu kan macam tajuk lagu pulak..tak penah dengar leteww..mek lina mu jangan nak gelak2 bace entry aku nie ye..gelak ke?hahahhaa! eh! aku yang gelak plak.hehe..#nonsense :) hehe.

oklah babai




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu