Tuesday, July 17, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari...

Assalamualaikum & Selamat Malam

Alhamdullillah..baru sekarang "menyempat"join segmen..nie pun sebab member yang tag nie haa..kalo nak tgk blog die klik je la link tue..tue pun kalo bley klik..hohoho!Cik Khairolina,tapi xpela..suke jugak taip menaip nie kan..so xsalah lah join.maka joinlah aku..


oke untuk join segmen nie kena la sambung ayat kat atas tue..Saya Blogger Dari..Dari..Dari..alamakkk!terlebih Dari la plak kan..okep!nie bukan mase untuk bergurau..nie segmen oke be serious cket cik yann!!hehe..orite!seriously2 Saya Blogger Dari Kelantan negeri Cik Siti Wan Kembang..haa..pernah datang tak?kalo xpernah datang lagi,sudi2kan la datang..macam2 ade..barang2 pun boley tahan murah jugak laa..orang2 die pun boley tahan cun jugak!opppss!terlebih sudah kannn..nak tau datang la ye..haha!

hehe!akhirnye berjaya jugak join segmen nie walaupun tak seberapa panjang entrynye..hihi!

tag kat
jika die sempat join

hehe..bubye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

38 comments:

  1. waaaa nma aq ada.. seronoookknyaaa....

    salam perkenalan saya dr segmen yg sama.. wehuuuuu

    ReplyDelete
  2. ooo kelantan,nasib ayu pernah pergi..hehe..tq dear support ayu..tgu ya ayu listkan minggu ni ;-)

    ReplyDelete
  3. khairolina ~ amboi..suke sgt die..haha!okep!slm prkenalan gak ye..prkenalan la sgt kan..hak3..

    are_lin@yu ~ oke..same2..ouh..penah dtg rupenye..hehe..

    ReplyDelete
  4. yann tentulaa seronok.. sape yg xseronok.. hak2..... sekali lg salam perkenalan ye..

    ReplyDelete
  5. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  6. khairolina

    hahaha..mu nie..nok kno nyekeh nie..

    ReplyDelete
  7. nabila azmi

    hye3..thanx follow cni..6t i follow u back ye!

    ReplyDelete
  8. nabila azmi

    hye3..thanx follow cni..6t i follow u back ye!

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  10. oke..thanx follow Deary Ainn..
    salam perkenalan jugak ye..
    ouh dr sarawak 6t i follow u back ye.. ;D

    ReplyDelete
  11. Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak..dh follow awk dah.. ;)

      Delete
  12. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh! nepal?? haha..ade2 je die..
      blog anda sudah di follow kan..hehe..

      Delete
  13. dari segmen yang same ;)

    done follow

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanx cikeyrah
      done jugak follow u back

      Delete
  14. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. na na na na na..ganu kite..jirannnn!
      hehe..

      Delete
  15. hye. dri segmen yg sme n blogger dari klate jugok. HEHE. follow sini . :) jom lawat blog mimie.

    ReplyDelete
  16. salam kenal :)

    blogger kedah datang melawat sat.. hehhe

    jom,jom, singgah blog Ros..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak..
      thanx melawat cik ros..muehehe

      Delete
  17. salam ukhwah.. sy blogger dari KL.. follow sini... jemput ke blog sy.. salam kenal.. ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah to0.. ;)
      done follow awk dahh..

      Delete
  18. sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..same la kite..dah join jugakk..
      done follow sheda..;)

      Delete
  19. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak lah.. ;)
      blogger dr mesir?muehehe

      Delete
  20. ooo ni kawan lina tu ye.

    sy dari segmen & negeri yg sama. salam kenal. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! kawan lina.. hik3..
      ouh..ore klate jugok la nie..
      salam kenal.. ;)

      Delete
  21. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  22. name macam same je:)hehe

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  23. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  24. salam ramadhan,dan salam kenal.

    saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


    mama nurulpun asal kelantan.kat kampung laut.suka sangat dapat klik kelate.nurulpun kawin ngan ore kelate=)

    ReplyDelete
  25. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  26. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu