Monday, July 30, 2012

Dunia Kucing



Sesungguhnya kucing adalah binatang yang paling baik dan comel
comel kan meow meow nih
eeiii geram tengok
sebenarnya aku ade bukak page kucing kat fb
aku tertarik ngan gamba kucing yang tydo atas katil tue..pernah tengok tak?mesti pernah kan..kalo tak pernah nie ade..haa..comel kan
tengok nie..eiii geramnye..hehe






comey comey kan?
ade banyak ag kucing yang comey kat SINI
tengok la..mesti kamu kamu akan gerammm
hehe

oke nak bersahur dahh

Selamat Bersahur

Bubye!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Hari Ke 10



Alhamdulillah sedar tak sedar dah masok puasa hari ke 10 dahh kan?cepatnye la hari hari berlalu
Itu tandanya raye pun dah nak dekat la tue kan
hehe..emm..dekat la sangat..ape daa..ingat nak raye je aku nie
hewhewhew
takde lah bukan nak raye sangat pun kan dahh besar dahh kan..bukan tua oke!tapi besar
ahaks!(taknakmengakudiridahtua)hehe.
pagi nie aku tersangatlah rajin buat entry pagi pagi nie..orang lain sibuk duk tydo
aku sibuk duk ngadap blog..nak wat cmne mate tak ngantok ag camne nak tydo kan kan kan?
emm..oke la xde idea laa..jemmm pale..huhu
oke laa..selamat bersahur pada yang dahh bersahur
hehe

Oke Bubye! ;-)



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Saturday, July 21, 2012

Sabar ye



Adoi laa..time nie jugak la nak buat hal line nie
baru nak berfollow memollow dah tersekat huhu
sabar ye kawan2 anda akan di follow kan balik..tak baik tipu2 bulan2 pose nie kan
HeHeHe
Kesilapan line amat dikesali wah! ade ke gitew?ade la kot kan?hik3..
jangan risau ye..xde tipu2 tau..nanti saya akan follow ye..
tungguuuu..


Sabo ye
Peace! (~_0)v

Oke Bye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Friday, July 20, 2012

Assalamualaikum



Yeayyyy! hehe..jadik jugak..Testing2..
orang lain dah lame dah buat aku baru buat..
keh keh keh..
cantek tak cantek tak?
oke cantek!
HaHaha.
puji sendirian neh..
^Oke saje testing^

Oke Bye!

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Oke Done

Assalamualaikum

Aduhai petang2 gini kan seronok pekena air kelapa ngan kepok lekor ke kan
ummm..yummy! sambil buat entry sambil makan wah! cantek..
cantek sangat..banyak la kau punye cantek cik yann oii makan makan makan je tau
adoi la..hik3..
Oke merepek! petang jumaat yang indah lagik suci ini rajin plak aku berblog walking
Tehehehe.


Terima Kasih pada anda anda anda sume yang sudi memfollow blog aku yang tak seberapa nie
anda anda anda sume telah aku follow balik..haa..tak caye tengok la kat follower tue
jeng jeng jeng..haaa..ade kan ade kan?
hehe..jangan risau..kalo anda follow Insyaallah anda akan di followkan balik oke!

Thanx You
Peace (~_0)v

Oke Bye










# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Ting Tong!

Assalamualaikum

Salam jumaat sume ye..hadoi..petang2 baru boley jenguk2 ape ade kat blog nie haa..
Mulakan hari2 anda dengan senyuman yang nampak gigi atas bawah ye..
tapi pastikan putih jangan kuning2 Ahaks! gurau aje lah!^
Achaner? ^ala2 johan gitew kan^ dah ready dah anda anda anda sume untuk menghadapi ramadhan?
Ape?dah beli baju raye dahhh??amboi..bab raye cepat aje ye..sabo2..pose pun blom lagik nie tak kan dah nak bli baju raye dah kan
HeHe
Ala..baju raye lambat2 beli pun tak pe la..lagik lambat lagi murah kan opss!
HaHaHa
Oke stop about baju raye
mesti mesej lam inbox korang sume penuh dengan mesej2 pose kan?
bukan korg aje..aku pun same Hew hew hew tapi tak pe aku suke sumenye comey2..hehe 
semoga dibulan yang mulia nie (besok dahhhh)
kita same2 berbuat amalan yang baik oke?


I Love Islam ;)

Selamat Berpuasa
yeayyy!!

Oke Bye!



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Thursday, July 19, 2012

SEGMEN BLOGLIST JULY - NOVEMBER by Enna Maggi

Assalamualaikum

Haluuu..Haluu..Haluu..Selamat Petang
Hoyeahhh! 
Hari Nie Aku Join Segmen Lagikk
Heyyy!! Awak Awak Awak Sekalian Jom La Join Segmen
Nie Untuk Memeriahkan Lagi Acara Segmen Nie
Cewah Acara Tue Cam Sukan Plak kan..
Tihehehehe..

Nak Join Klik Banner Tue Eh!
Enjoy Bebeh!!

Join Tau!

Oke Bye!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Wait !!

Assalamualaikum

Cuma Nak Kongsi Nie Je Haa
Tajok Bukan Main Lagi Kann..
hehe..

Untuk Renungan Bersama


Selamat Beramal
(~_0)v

Oke Bye!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Dah Xde Dah

Assalamualaikum

Oke mulakan menaip dengan senyuman melebar sampai ke pipi ^exercise muka la konon^
sambil layan layan lagu di corong radio tetibe teringat plak kat blog tersayang nih
padahal semalam baru jumpe kan..haih! baru dua hari berturut turut berkasih sayang hari nie dah rindu tahap rindu serindu rindunye dah..euwww..gedix!
^HeHe^
Oke entry kali nie nak gtau la cket kan yang xde dah ape tue..alah..tue la yang nak komen tue kena masokkan perkatan tue..ouh! haa..word verification (WV) kalo xsilap aku (maap kalo salah eja)
yang tue laa..slame nie aku xtau la plak yang benda alah tue ade..aku tau pun sebab Ex Rumetku yang comey lote lagi cun tue gtau (sila perasan oke) wahaha! kalo die xgtau alamak jawabnye sampai bile bile pun ade ag rasenye.maka godek godek la aku kat setting blog tue pun tgk tutorial jugak
almaklum la xamek tau plak sal tue kan..buat entry je tau..
^HaHaHa^
Selepas jumpa ape yang nak,maka aku pun save la NO kat setting komen tue..
dan hilang lah WV tue..hehe..
yeayyyy!

Itu Sahaja Entry Untuk Pagi Ini
Wehuuu!


Wink2! (sambil kenyit2 mate balik kat kartun tue) Hepy 2012..
Beberapa Bulan Lagi Nak Masok 2013 Dahhhh
Cepatnye Masa Berlalu
^HuHuHu^

Oke Bye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Wednesday, July 18, 2012

Assalamualaikum Ramadhan

Assalamualaikum & Selamat Petang

Pejam celik pejam celik dah nak puasa dah kita sume kan?
tinggal dua hari je lagi nak masok bulan Ramadhan.ye..nape?xcaye?betol
2 hari lagi kalo tak caye cube tanye mak ayah betol tak? tehehehe..
Bulan Ramadhan adalah bulan yang mulia dimana sume orang nak buat amal ibadat
nanti dapat ganjarannye di alam sana nanti.bukan bulan bulan lain tak boley buat amal ibadat..bulan lain pun boley jugak.cuma atas kita je yang nak melakukannya. ;)


Selamat Datang Ramadhan


Ramadhan Bulan Yang Mulia

Sama samalah kita menjalani ibadat berpuasa oke.

^SELAMAT BERPUASA^

Oke Bubye






# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 By Blog Fadzmie

Assalamualaikum


Hehe..nampak tak kat atas tue ape?
Laa..xtau?tue segmen laa..nak join tak?haa..kalo nak join
klik SINI la yee..join la ramai2 untuk mengeratkan lagi
hubungan silaturrahim antara blogger2 sekalian
nie segmen ketiga aku join nie..
kamu kamu kamu yang blom penah join lagi pape segmen
aku syorkan kamu kamu kamu join..
cewah!promote nih! haha!

Oke jangan lupe klik link tue kalo nak join okeh!

yeayyy!siap jugak join segmen nie..
hewhewhew..

Bubye!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Polkadot dot dot dot

Assalamualaikum

Sedar tak sedar kita dah nak masok bulan Ramadhan dah kan?
cepatnye la mase berlalu
perginye bulan Syaaban,Ramadhan pula datang..tak sabar
rasenyekan nak puasa?agak2 sume orang Islam dah bersedia dah kot nak menyambut kedatangan Ramadhan nie kan kan kan?
Same macam aku jugak lah.Aku pun dah sedia dah nak menyambut kedatangan bulan Ramadhan nie
aku dah sedia dah..kamu kamu kamu dan kamu sekalian dah ke?
harap2 dah la ye..
yeahhhh!


Oke entry kedua untuk pagi nie bertajuk Polkadot dot dot dot..
wah! terlebih dot la plak kan? dot di sittu bukan bermaksud bende yang rahsia 
dan sebagainye lah sebaliknye bermaksud polkadot la..hehe..
^ayat berbelit2..eh! tak eh?oke tak berbelit2^ Hehe.
Aku suke Polkadot sebab die bulat2 kan?comel..ade bulat kecik dan ade jugak bulat yang besar2..
Haa..kamu2 sume tgk tak background aku?Polkadot kan?
semalam bunge2 ary nie polkadot dah.sebab minat punye pasal..
Weheheheh.


Riben pun corak polkadot..comel kan?


See! polkadot pun boley wat corak2 kat dinding tau..
cantek!

Sory gambar tak bape nak clear cket coz 
gambar2 nie sume di culik dari datuk google

Muehehehe..peace!

Oke Bye!



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Rossa!!

Assalamualaikum & Selamat Pagi..

Hehe..bermula lah keje ku yang xseberapa nak dapat gaji neh!
HaHa!bangun pagi2 setel2 sume baru boley wat entry baru..
WeuHUhu
Apabila jari jemariku sedang aktif maka,terbit la entry baru ini..
hohoho!
Hah!Ape? ouh..ade soalan..nape ngan tajok entry kali nie? ouh ya! lupe
tajok entry ary nie rossa la!
nak tau knape?sebab sekarang nie tengah layan lagu rossa laa..
ape tue tajok die..emmm..haa terlanjur mencintaimu..
bez ke?boley la tahan kan..senamankan telinga pagi2 dengar lagu tue..
(ade ke senaman telinga??)

Oke! Whatever
HaHa!

Mengarut Je Lebih Entry Kali Nie.
Ntah Pape..Kan Kan Kan?
hehe..

nah! bace kat bawah tue


sekadar perkongsian bersame okeh!

Xde Kene Mengena Pun Dgn Tajok Entry Kali Nie
Ahaks!

Oke Bye!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Tuesday, July 17, 2012

Hahaha..Kelakar Betol La

Assalamualaikum & Selamat Malam

Awcakkk! Euwww..haluuu2..haa..malam nie nak update lagi bia  CIK LINA nie jeles ngan aku
HAHAHA!
Mak ai..kalo nak tengok blog die silalah klik link tue..orangnye
cantek cun melecun lagi tue *harap dapat upah la 6t* sebab dah puji lebih kan..
ape macam tak salah kan?bukan rasuah..harap zakat dapat di keluarkan lah ye..boley ke cik comey lote?? HAHA!
nie ntah entry ke brape xtau aku buat dalam satu hari nie
bukan nak bangga tapi nak menunjuk cket haha! 
Oke Aku perasan lagik!

^Sila Abaikan Ayat Di Atas Tue Sebab Ade Unsur2 Perasan Cket Di situ^
hohoho!

Entry Xnak Kalah Oke! hak3..

tadaaa! gambar nie time pose nie 
bkak pose kat lua
bersame2..ramai ag..sambil tunggu ade yang tak sampai ag,
emm..ape lagi snap2 le jawabnye..ehehhe

dari kiri cepat jalan! eh bukan yang tue la..tue kawad kaki..aduyai..

(dari kiri Cik Pana,Cik Yann n Cik Lina)
haa..nie baru betol..adehhh! HEHE

Oke Bye!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Untuk Dia..Untuk Dia..hehe

Assalamualaikum & Selamat Petang

hewhewhew ! hohoho !
dah nak dekat pukul 3 dah,so selamat petang lah ye..
haa..hari nie adalah hari yang paling rajin skly "mengupdate" rajin ke?
^HEHEHE^
Tentula rajin..sebelum2 nie xde la rajin cam hari nie..ahaks! nie dah terlebih rajin la plak kan..kikiki..
xpelaa..jari jemari pun boley bergerak pantas kalo kite rajin menaip kan?
banyak la kau cik yann gitu..haha!
haaa! ting! timbul mentol kat atas kepala.penah dengar lagu Untuk Dia tak?
alaa..lagu najwa latif ngan sleeq tue..penah dgr? haa! bez kan?skang nie pun sambil update sambil aku layan lagu tue.hehe..bez! 
Selamat Menonton Gambar kat Bawah Tue Ye..

Enjoy! opps!






comel..untuk dia..untuk dia..lalalla..hehe
itu saje.

Oke Bye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

yeayyy!!

Assalamualaikum

yeayyy! yehaaa!
hehe..xde apenye pun..cume nak gtau 
background baru nie ha..haha.
cantek tak?ummm..boley la kan tak cantek sangat pn
cume sedap jugak la mata aku nie memandang..ahakz!
oke done untuk entry pendek nie..

wehehehe!


euwww! si comel yg secomel2nye.. suke3..

Oke Bye!

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Ngek Ngek Ngek!!! Huh!

Assalamualaikum & Selamat Malam


kartun kat atas tue xde kena mengena ngan kemarahan aku skang nie oke!huh!ape punye manusia daa..perlu ke kita hormat kalo orang dah kurang ajar ngan kita??perlu?perlu?perlu??aku rase tak perlu pun kan?watpe kita nak hormat kat orang cam gitu??xde gunenye pun..baik hormat kat orang tua lagi bagos! la dari hormat kat orang gitu.

manusia kita tak boley nak paksa2 supaya ikot ape yang kita buat ade paham?kalo tak paham,nak aku pahamkan balik ke?hey!sendirik mau ingatlah ye..ngek!betol! sakit hati aku..euwwww!hah!ape lagi tak puas hati?ape? ngate2 orang dalam aty??nie blog aku oke!diary online aku..so,ikot suke aty aku la nak update pape pun.huh!

sory kekasaran bahasa amat dikesali
padan muka!wekkk!

~bad mud time~

bubye


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari...

Assalamualaikum & Selamat Malam

Alhamdullillah..baru sekarang "menyempat"join segmen..nie pun sebab member yang tag nie haa..kalo nak tgk blog die klik je la link tue..tue pun kalo bley klik..hohoho!Cik Khairolina,tapi xpela..suke jugak taip menaip nie kan..so xsalah lah join.maka joinlah aku..


oke untuk join segmen nie kena la sambung ayat kat atas tue..Saya Blogger Dari..Dari..Dari..alamakkk!terlebih Dari la plak kan..okep!nie bukan mase untuk bergurau..nie segmen oke be serious cket cik yann!!hehe..orite!seriously2 Saya Blogger Dari Kelantan negeri Cik Siti Wan Kembang..haa..pernah datang tak?kalo xpernah datang lagi,sudi2kan la datang..macam2 ade..barang2 pun boley tahan murah jugak laa..orang2 die pun boley tahan cun jugak!opppss!terlebih sudah kannn..nak tau datang la ye..haha!

hehe!akhirnye berjaya jugak join segmen nie walaupun tak seberapa panjang entrynye..hihi!

tag kat
jika die sempat join

hehe..bubye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Susu Oh Susu

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

tadaaa!! cakkk aaaaa! tak borink kan kan kan asyik tgk update je kan kan kan? HEHE..nie kan blog saya..tentula saya akan update die..kalo boley sepanjang mase saya nak update blog saya nie..ecehhh! sopan tak sopan tak saya cakap? haa..saya tak marah2 cam semalam lagik dah..tak payah nak takot2 la ye..(macam la ade orang takot) AHAHA!

#gelak jahat#

oke entry nie aku nak bercerita pasal susu..suka susu tak?ouh suka..ape?susu tepung pun suka jugak?ouh..ya ya..bagus..tapi maaf saya tak suka susu tepung atau pun susu sahaja..saya hanye suka susu yang dicampurkan same ade milo neskepi dan sewaktu dengannya kalo susu sahaja harap maaf saya tak suka (ayat agak skema cket di situ rasenya)ape la kan?minum susu pun payah.tapi seriously aku memang tak minum susu..full cream ke low fat ke tak suka la minum..

tapi pada yang suka minum susu tue bagos la..aku pun suka tengok orang minum susu nie nak2 lagi yang dutch lady tue..nampak sedap je kan?hihi..

nah susu untuk peminat susu..tp gamba je la..HEHE..


emmm..sedap..HEHE!

Oke Bye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Kenape Letak Tercipta Untukku?

Assalamualaikum & Selamat Tengah Hari

Orang lain sibuk duk kat dapur,aku sibuk plak duk ngadap laptop.alahai..anak sape la nie yang malas masuk dapur nie..opps! itu bukan aku..perbetulkan sekali lagik, itu bukan aku..aku rajin bukan pemalas..wahaha! puji diri sendirik perasan!thehehe..
Tercipta Untukku..ape tue? ape? ape? hmm! ape lagi name blog aku laa..
tak nampak ke ke atas tue besar2 lagi aku dah letak Tercipta Untukku kan..adoyai!lain kali tengok tajok dlu bru bace entry oke! haha!
*SORY kalo ade yang terasa* HEHE!
*Peace No War Dear*(~.0)v
Aku suke dengan nama tue sebab name tue banyak maksud yang mendalam dalam kehidupan aku.haa..yang tue rahsia aku laa..ne ley gtau..nanti habis la rahsia tue pecah..HAHA!nama blog aku nie amat bermakne buat aku,walaupun nama die sama cam lagu kumpulan ungu,tapi aku suke..aku ade kau ade?xde kan kan kan?hewhewhew..wekkk!


Peace lagikk! HEHE!
Cantek!

#gambar sekadar hiasan semata2#

Oke Bye!







# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Bukan Blogger Full Time

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

Pon ! Pon ! pon ! Again! Again ! Again And Again! update my blog! yehaaaaa!! horeyyyy! oke dah melampau.Agak2 ade orang menyampah tak aku update banyak2?dah la blog tak pemes nak update banyak2 plak kan?tapi takpe untuk kepuasan..wehuuu! ade aku kesah orang nak kata pape pun?janji aku hepy,bahagia.gembira,suke dan sewaktu dengannye lah!



peace!

Blogger Muslimah eeewwww..cantek! cun! tapi bukan tue yang aku nak cakap laa..aku nak cakap yang aku Bukan Blogger Full Time lah.Aku berblog jika aku ade mase pree je..yang selebihnye aku abaikan..mean?aku pun xtau..(mengarut time)sebelum mengarut aku nie lebih parah n tahap icu lagi baik aku babai cepat!

Oke Bye!



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Jangan Marah Marah Allah Tak Suka

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

awwwcakkk! hah! yang nie kompem tak cubit pipi kiri kanan dah sebab memang nak update pun..oppss! kan aku dah kata kalo boley aku nak update seberapa banyak yang mungkin..korang dah lupe? wahaha! *PERASAN* tehehehe..bukan gitu la..aku update blog aku nie saje suke2..ade mase aku update la xde mase alamak jawabnye suram la blog aku yang dah suram nie.. hohoho! tapi nie dah terlebih ade mase dah nie sampai 3 entry aku buat dalam satu hari..pecah rekod peribadi..wah! macam sukan plak ade rekod2 peribadi.Blogger lain buat entry berpuluh2 dalam satu hari tak bising pun? oke aku yang PERASAN hahaha!

Oke Jangan Marah2 Allah Tak Suka cam ayat kat bawah tue.. : D


HEHE comel kan?nie bukan aku yang buat..nie aku amek kat ne dah xtau aku lupe..sebab die comel sangat sebab tue aku amek a.k.a copy..haa..sape suh comel sangat kan dah kena copy..ehehe..maap ye tuan pelukis gmbar nie..hehe..

Jangan Marah2 Allah Tak Suka Tau..Titik.

Oke Bye


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Warna Warni Itu Indah

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

*gosok~gosok mata cubit~ cubit pipi kiri dan kanan*oke dah sakait..betol ke aku nie tadi dah update dah skang update ag giler update ke pe?hehe..eh2 tak caye kat diri sendiri plak kan..betol la..hari nie aku nak update blog aku nie seberapa banyak yang mungkin eceh!but why??sebab ikot suke hati aku la..nak menyibok apesal?wahaha!*gurau je*wekkk! jangan amek hati eh!


jeng! jeng! jeng! aku suke gambar kat atas tue oke titik!hik hik hik..xdelaa..aku suke kat gambar tue sebab die kalepul..comel..siap love lagi ouh!tersangatlah comel..


Nie satu lagi..eiiii.comel..siap ade pelangi lagi kat situ..sape yang kata comel sila angkat hidung..wahaha!kehidupan akan menjadi lebih indah jika adanya warna warni cam gini kan?moga2 warna warni nie akan sentiasa menyinari kehidupanku..cewah! lebiuyang! ehehe..tetibe plak kan*oke sila abaikan ayat tersebut* ehehe..

oke bye!



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Dah Boley Senyum Dah

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

Tarik nafas..lepas..tarik nafas lagi.. lepas..huh! Alhamdulillah hari nie diberi kesempatan lagi untuk berblog and meng update blog yang tak seberapa follower ini..ehehe..haa..kalo semalam update dalam keadaan agak over marahnye,tapi sekarang tak lagi..sekarang cool and relax je sebab xde gunenye nak marah2 kan?lagipun sabar tue kan separuh daripada iman..eceh! sila senyum sekarang cik yann..hehe.


nampak tak gambar kat atas tue?hah ape comel kartun tue?haa..kartun tue memang la comel..kalo tak comel mesti die tak jadi model kat situ kan?oke*mengarut sudah*.hari nie hendpon telah di silent modekan mintak maap lah pada member2 yang col tue..maap banyak2..sebab majok ngan hendpon ri nie..tak nak layan hendpon..peace no war!euwww..

Semoga Hari Nie Lebih Baik Daripada Semalam Untuk Hidupku & Jugak Kawan2

Aminnnnn..


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu