Saturday, June 19, 2010

~ hepy2 t0gether ~


tadaaa!!hurm nie sbhagian drpd pix yg smpat kami snap2 kt pantai bisikan bayu..hehehe..
time nie qilah dtg..so aku n adeq2 ku bawa la die g jalan2 kt pntai nie..lgpn duk umh pn xde wtpe gak..so..pe lg..mkn angin lew jwbnyew..yuhuuuu!!..time nie hepy ngat..hehehe..

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Thursday, June 17, 2010

ku bahagia..

fuh!lega..akhirnye aku brjaya gk tamat pengajianku slame 2 taun stgh wlwpn juz 2 taun je sbnrnye..ahakz!..tp yg aku frust skly cz result aku ckup2 mkn jew..aku nk lebih ag..tp ape kn daye..daye ku hnye stkt e2 je..huhuhuhu..emm..tp xpe..aku akn usahakn lebih ag utk mncapai cita2 aku..aku akn smbung ag pngajianku e2 pn kalo aku dpt laa..tp insyaallah dpt kot..
emm..sume kwn2 aku lulus n aku pn turut hepy bwt mereka sume..c0ngratz!tuk kwn2ku sume..
nie laa saat2 yg hepy skly wt aku..owh!beznyew dh abiz blaja..hehehe..ok laa..smpai cni dlu la coretanku bwt mu my blogku syg..tata titi tutu..daaaa...
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Wednesday, June 16, 2010

~ ary mnghias blog..~

fuh!ri nie aku telah brjaye mnghias blog aku yg slame nie ku trpk cmne nk mncntekkn la blog aku nie..akhirnyew..aku brjaye jgok..yehaaa!!!hehehehe...hurm..cntek x cntek,ley thn laa..jnji dpt mnghiaskn blog nie cukup la..okeh!tata..titi..tutu..daaa..
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Thursday, June 03, 2010

~ sakit aty ~

hye3!..hmm..ary nie aku nk tulis sal aku yg ngah sakit aty sgt2 ngn sorg laki yg ngokngek nih!die sorg laki yg gler..xtau pe bnde..ttbe mnyampuk pe yg aku tulis..tup2!tercetus la prbalahan antra aku ngn c laki gler tuh!dh la pasan ansm..aku gerammmm!!!sgt2..!!kalo bley nk aku ketuk2 pale die..tp apekn daye..aku pn xknl die..bkn stkat die je..btg idung die pn aku xknl langsung...hmm..anyway,biarkn je laa..aku pn xnk lyn dh pn laki gler cm 2..yela..gler la ktakan..hahahahaha!!!puas aty aku dpt mncoretkn cket sbnyk pe yg aku pndamkn..hehehehe..tadaa!
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu