Tuesday, July 17, 2012

Susu Oh Susu

Assalamualaikum & Salam 1Blogger

tadaaa!! cakkk aaaaa! tak borink kan kan kan asyik tgk update je kan kan kan? HEHE..nie kan blog saya..tentula saya akan update die..kalo boley sepanjang mase saya nak update blog saya nie..ecehhh! sopan tak sopan tak saya cakap? haa..saya tak marah2 cam semalam lagik dah..tak payah nak takot2 la ye..(macam la ade orang takot) AHAHA!

#gelak jahat#

oke entry nie aku nak bercerita pasal susu..suka susu tak?ouh suka..ape?susu tepung pun suka jugak?ouh..ya ya..bagus..tapi maaf saya tak suka susu tepung atau pun susu sahaja..saya hanye suka susu yang dicampurkan same ade milo neskepi dan sewaktu dengannya kalo susu sahaja harap maaf saya tak suka (ayat agak skema cket di situ rasenya)ape la kan?minum susu pun payah.tapi seriously aku memang tak minum susu..full cream ke low fat ke tak suka la minum..

tapi pada yang suka minum susu tue bagos la..aku pun suka tengok orang minum susu nie nak2 lagi yang dutch lady tue..nampak sedap je kan?hihi..

nah susu untuk peminat susu..tp gamba je la..HEHE..


emmm..sedap..HEHE!

Oke Bye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

4 comments:

  1. wi kat kak na jelah susu ni yan.. kak na je yg suke minum.. hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..tue laa..mu pun suke minum jugak..xpyah nak bg k.na..bg kt mu je laa..kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula salah 1 resepi kalau nak awet muda n kulit putih melepak.. hahahahahahahah..mu try amalkn k..

      Delete
  3. euwww.. xnak aku mnum susu..
    don't like bebeh! haha
    awek mude la sgt kan..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu