Sunday, May 27, 2012

tentang rasa

assalamualaikum para2 blogger yg cute miut sekalian..:)

cinta..ape ade dgn cinta?cinta ibarat biskut ke?kalo cam biskut chipsmore 2 oke la jugak kan bley makan..sedap pun sedap..eh2!ape yang aku merepek nie..opps!xde kne mngena ngan entry kali nie oke..dh stop thinking all about eve..eh!silap tue cite korea(mybe sbb aku pn xpasti.hehe)oke!stop thinking all about love..haa!tue baru btol..xde ape pun..sebenarnye aku saje je nak panjang kan cket entry aku nie..ngeh3..tp!aku hepy la sebab lagu yang aku cari selama nie,eh2!jap!lme ke eh?(xdela lme mne pn)hak3..smbung blik..lagu yang aku cari selama nie and merangkap lagu peberat aku telah dijumpai and then trus di letakkan lam belog..(apesal skema sgt ayt nie??)mne2 jela yang pntg aku suke lagu nie..aku dah ade..kau ade?haha!wehuuu!!


elele..melambai2nye die..hehe..

oke daaa!!

p/s : sentiase merindui mR.uNgu ku sYg..
       lurve you..



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Monday, May 14, 2012

i l0ve you m0m...

assalamualaikum..

ary nie tanggal 13 mei 2012 cewah tanggal lagi tue kan..oke!sudah!seriously..ary nie merupakan ary yang paling bahagia buat ibu2 di seluruh dunia kan?rasenya belum terlambat lagi kot nak ucap SELAMAT HARI IBU buat ibu2 di seluruh dunia termasuk la my mom..SELAMAT HARI IBU..sayangggg ma..emmmuuuaaahhh dikau lah ratu hatiku selamenye..;)

text ikhlas dr anakmu..love you 4eva..;)
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu