Thursday, July 19, 2012

Dah Xde Dah

Assalamualaikum

Oke mulakan menaip dengan senyuman melebar sampai ke pipi ^exercise muka la konon^
sambil layan layan lagu di corong radio tetibe teringat plak kat blog tersayang nih
padahal semalam baru jumpe kan..haih! baru dua hari berturut turut berkasih sayang hari nie dah rindu tahap rindu serindu rindunye dah..euwww..gedix!
^HeHe^
Oke entry kali nie nak gtau la cket kan yang xde dah ape tue..alah..tue la yang nak komen tue kena masokkan perkatan tue..ouh! haa..word verification (WV) kalo xsilap aku (maap kalo salah eja)
yang tue laa..slame nie aku xtau la plak yang benda alah tue ade..aku tau pun sebab Ex Rumetku yang comey lote lagi cun tue gtau (sila perasan oke) wahaha! kalo die xgtau alamak jawabnye sampai bile bile pun ade ag rasenye.maka godek godek la aku kat setting blog tue pun tgk tutorial jugak
almaklum la xamek tau plak sal tue kan..buat entry je tau..
^HaHaHa^
Selepas jumpa ape yang nak,maka aku pun save la NO kat setting komen tue..
dan hilang lah WV tue..hehe..
yeayyyy!

Itu Sahaja Entry Untuk Pagi Ini
Wehuuu!


Wink2! (sambil kenyit2 mate balik kat kartun tue) Hepy 2012..
Beberapa Bulan Lagi Nak Masok 2013 Dahhhh
Cepatnye Masa Berlalu
^HuHuHu^

Oke Bye!


# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

5 comments:

  1. uuuuu.. saya memang comey lote.. sda saya perasann.. hahahaha... yeah.. dah xada dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..kan dah perasan dah..mesti idung kmbang smangkuk nie..kihkihkih.. ;p

      Delete
  2. hahahahaha.. mcmna tau ni??? aiyaakkk .. yan ok dah puan lappy mu???

    ReplyDelete
  3. pakai spy..wahaha!
    yup! dah oke dh..2 on9 trus tue..
    kalo x,snyap je blog aku..haha!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu