Wednesday, July 18, 2012

Polkadot dot dot dot

Assalamualaikum

Sedar tak sedar kita dah nak masok bulan Ramadhan dah kan?
cepatnye la mase berlalu
perginye bulan Syaaban,Ramadhan pula datang..tak sabar
rasenyekan nak puasa?agak2 sume orang Islam dah bersedia dah kot nak menyambut kedatangan Ramadhan nie kan kan kan?
Same macam aku jugak lah.Aku pun dah sedia dah nak menyambut kedatangan bulan Ramadhan nie
aku dah sedia dah..kamu kamu kamu dan kamu sekalian dah ke?
harap2 dah la ye..
yeahhhh!


Oke entry kedua untuk pagi nie bertajuk Polkadot dot dot dot..
wah! terlebih dot la plak kan? dot di sittu bukan bermaksud bende yang rahsia 
dan sebagainye lah sebaliknye bermaksud polkadot la..hehe..
^ayat berbelit2..eh! tak eh?oke tak berbelit2^ Hehe.
Aku suke Polkadot sebab die bulat2 kan?comel..ade bulat kecik dan ade jugak bulat yang besar2..
Haa..kamu2 sume tgk tak background aku?Polkadot kan?
semalam bunge2 ary nie polkadot dah.sebab minat punye pasal..
Weheheheh.


Riben pun corak polkadot..comel kan?


See! polkadot pun boley wat corak2 kat dinding tau..
cantek!

Sory gambar tak bape nak clear cket coz 
gambar2 nie sume di culik dari datuk google

Muehehehe..peace!

Oke Bye!



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

4 comments:

  1. aq xnak polka dot.dot dan dot tu.. aq nak bunge ros tepek kat dinding.. hahahahaha .. gtu.. aq dah sedia hadapi ramadhon!! mu sedia ke?? btul ke?? hahaha

    ReplyDelete
  2. ape ramadhon..(tauke raja lwk) keh3.
    opkos la dh sedia dh..2 ary ag tewww..huhu
    mu nak polkadot?amek la search google okeh?wahaha..
    comey kea polkadot? weuuuu!

    ReplyDelete
  3. hola.. tentulaa comey mcm kita kn?? hak2...

    ape ramadhon??? hahaha lucu gile weeeiii yan gane nak tukar bacground?? bg link die terrr

    ReplyDelete
  4. awwww! aummmm.. comel cam kita tew..hehe.
    hahaha..2 laa..tringat aku ape ramadhon tue..hik3..

    link background
    mycutegraphics.com/backgrounds/backgrounds.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu