Tuesday, July 17, 2012

Kenape Letak Tercipta Untukku?

Assalamualaikum & Selamat Tengah Hari

Orang lain sibuk duk kat dapur,aku sibuk plak duk ngadap laptop.alahai..anak sape la nie yang malas masuk dapur nie..opps! itu bukan aku..perbetulkan sekali lagik, itu bukan aku..aku rajin bukan pemalas..wahaha! puji diri sendirik perasan!thehehe..
Tercipta Untukku..ape tue? ape? ape? hmm! ape lagi name blog aku laa..
tak nampak ke ke atas tue besar2 lagi aku dah letak Tercipta Untukku kan..adoyai!lain kali tengok tajok dlu bru bace entry oke! haha!
*SORY kalo ade yang terasa* HEHE!
*Peace No War Dear*(~.0)v
Aku suke dengan nama tue sebab name tue banyak maksud yang mendalam dalam kehidupan aku.haa..yang tue rahsia aku laa..ne ley gtau..nanti habis la rahsia tue pecah..HAHA!nama blog aku nie amat bermakne buat aku,walaupun nama die sama cam lagu kumpulan ungu,tapi aku suke..aku ade kau ade?xde kan kan kan?hewhewhew..wekkk!


Peace lagikk! HEHE!
Cantek!

#gambar sekadar hiasan semata2#

Oke Bye!







# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

4 comments:

  1. rajin terrr buat entri.. entri tuk beberapa hari xbuat ke?? hak2... weii bkpo mu ni?? ade hal ko??? oyak la.... panasaran gue

    ReplyDelete
  2. ahahahah..untuk sebulan xupdate..kakakkaka..henpon silent mode..mu ado col ke?aku xcare kt henpon ri nie..majok ngan henpon..hehe..

    ReplyDelete
  3. lagi2 testing..baru jd wei lina..haha!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu