Saturday, June 11, 2011

hah!!nora elena a.k.a siti saleha??

Assalamualaikum & selamat pagi..hohoho..

haluu2..ape khabar blogger2 sume..sihat tak?opkos la sihat kan..eh2..aku tanye aku lak yang jawab..huhu..
sebenarnye baru pas makan..eh!perlu ke gtau kt cni bru lepas makan?suke aty aku laa..nie belog aku..korg jgn jeles ye..?wehehe..xla..tue cume satu gurauan je laa..lucu x lucu x??xlucu pun..wekkkk!sapa yang ckp lucu tue,baik g jumpe doktor yew..ngeeeeee~

tajuk entry kali nie ialah pasal nora elena laa..ape lagi..kan sekarang tengah pemes u..hehe..tp nie pun bukan pasal mengata or mengumpat  dan sewaktu dengannye tau..nie pasal umo die laa..aku de bace kt belog guy nie..2 yang bley keluar tajuk nie..

tol ke nora elena a.k.a siti saleha nie lahir taun 1990??xcaye la..coz muke matured giler tue..kalah aku..walaupun aku tua setaun dari die tp aku still lagi xberapa nak matured..oppss!but aku still bley pikir ag lah yang mne baik & buruk..heee~

(masih lagi terfikir betol ke x sal umo tue)ye ke x eh?dh la cun giler..matured lak tue..complete lah!
tapi pape pn cite nora elena memang bez n sweet lah!suke tengok..korg2 pun mesti layan gak cite nie kan..wehuuu..nah!nie untuk tatapan korg cket..hehe..


 sweett!!

cun beb!

 
tadaa!!jgn lupe tgk citer nih ye..hehe..

~oke bubye~

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu