Wednesday, June 13, 2012

mencuba yang terbaik

Assalamualaikum & selamat malam

ntah knpe aku suka buat entry malam2..mybe malam suasana die len cket kot kan?uipps!len ke?hmm..ntah la..tue cme bagi aku je la kan,bagi korg2 sume aku xtau la plak cmne..hehe.kte sering gagal dalam bercinta kan?korg pernah fikir tak knpe korg slalu or sering gagal dalam percintaan?sebab lelaki or pompuan yang suke wat perangai?haa..korg2 yang singgah blog aku and bace entry aku nie,korg bagi2 la pendapat eh..kadang2 kite dah cbe buat yang terbaik pun hubungan tak kekal gak kan.

dari semalam dunia hati aku mengatakan ikot kata hati and buat ape je yang aku suke.tp bahagie ke aku kalo aku ikot kata aku je tanpa pendapat org len?haiii..kompius tp wtpe aku nak kompius ngn diri aku sendiri kan kan kan?duhai cik yann..sila la kuatkan hatimu..jgn fikirkan benda yang bley buat dirimu fenim..ayoyo!tp xpe aku akan cbe buat yang terbaik dalam hidup aku..tp mampukah aku?so sad..huhu.


cantek x?ala..ckp la cantek..;p

~ bubye ~




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

6 comments:

  1. alahai...kadang2 gagal berjaya percintaan tu buat kita jadi tabah dan cekal hadapi dunia..sebab kita tak tau siapa jodoh,dan cuba untuk mencari seseorang yg boleh bersama kita hingga ke akhirat kelak. kalaulah kita dah tau siapa jodoh kita,hidup kita rasa tak mencabar.sebab already knows about the flow of our life.jodoh itu rahsia Allah.semoga kita tabah menghadapi dunia ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tue la kalo la kite tau jodoh kite sape kan baik..tp xpela nk bertemu yg baik tue bermcm2 dugaan yang kne tempuh kn?anyway,gud luck for ur exam cik pelangi..;)

      Delete
  2. yann ter... tabahkan hati mu.. cewahhh... hihihi.. aq nak komen apa ni yan?? haha aq xthu... btw i miss u ketart2.. bila kte nak berjemur kat F.O.S lg?? hahahahahahahahhaha.. still remember that?? bak kata mere what the fish!!

    ReplyDelete
  3. haha ayt last skly buat aku ketawa..hik3..
    mu nie bg la pendapat yg bernas cket ke..xpun nasihat2..kikiki..
    miss u 2 lah!adeyy..sejak bile jd khairolina terr..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mu k tau aq xpndai beri pendapat... tp jodoh xkemana yan... hehehe.. kan..

      Delete
    2. hehe..yup! kalo ade jdoh xke mne..aminnn...
      mntk2 jdoh aku ade ngan mr.ungu..cewahhh..haha!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu