Saturday, June 16, 2012

join segmen aku & lagu


Assalamualaikum & salam 1Malaysia

oke ary nie aku wat entry yg bertajuk jeng jeng jeng..tadaaaa!!segmen aku & lagu pes time aku join segmen2 cam gini tue pun member aku a.k.a khairolina @ greenonepiece.blogspot.com (sory xley klik sbb aku xpndai nk wt yg trus klik tue..haha!)die la yang mengesyorkan untuk aku cuba join segmen nie xsalahkan kite mencuba sesuatu yang xpernah cube..hehe..

Menatap indahnya senyuman diwajahmu 
Membuat ku terdiam dan terpaku 
Mengerti akan hadirnya cinta terindah 
Saat kau peluk mesra tubuhku 

Banyak kata 
Yang tak mampu kuungkapkan 
Kepada dirimu 

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 
Kau tercipta untukku 
Sepanjang hidupku 

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 
Kau tercipta untukku 
Meski waktu akan mampu 
Memanggil seluruh ragaku 
Ku ingin kau tau 
Kuslalu milikmu 
Yang mencintaimu 
Sepanjang hidupku 

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 
Kau tercipta untukku 
Meski waktu akan mampu 
Memanggil seluruh ragaku 
Ku ingin kau tau 
Kuslalu milikmu 
Yang mencintaimu



oke berpandukan tajuk yang diberi dalam segmen nie..cewah!cm time sekolah2 dulu pun ade ayat aku nie..alaa..time2 nk wat karangan dlu la..cm gitu la ayat aku..ahaaa!oke stop mengarut!lam segmen aku & lagu nie aku nak kongsi cket la ngan korg2 sume pasal aku & lagu nie..lagu yang paling sentiasa aku ingt ialah lagu  TERCIPTA UNTUKKU by UNGU .knpe aku ingt sgt dgn lagu nie?oke meh cni aku citekan..lagu nie aku tujukan kepada ma aku yang tersayang beliau telah tercipta untukku untuk menjaga aku sejak dari kecil lagi sampai la ke hari ini..beliau sentiasa temani aku di setiap langkah aku berjalan..beliau adalah seorang ibu yang terhebat dan aku sentiasa menyayangi beliau..beliau lah ma ku yang tersayang yang telah TERCIPTA UNTUKKU selamenye.tiada siapa yang dapat menggantikan tempat beliau di hatiku.lurve you ma..muahhhh!

sory aku xpandai nak mangarang panjang panjang..hehe..euwwww!

oke bubye!



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

4 comments:

  1. ty join..bez nye cite die...love my mom too..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..same2 cik eiyqha afiqha.cte simple je tue..xpandai nak karang panjang2..hik3..

      Delete
    2. eiyqha nk gtau something, hadiah misteri x jd misteri lg..jom tgok ape hadiah die n jgn lupe jemput kengkawan tau join segmen ni..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu