Sunday, June 17, 2012

31 mei 2012

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia

tadaaa...cakkk!ape kaba para blogger sekalian sihat tak sihat tak?mesti sume sihat kan nampak aktif je berblogging tue..ececece..ary nie aku nak wat entry pasal 31 mei 2012 bley di katakan my big day laa..oppss!yeke big day?emmm..big day la sangat kan..sangattttttt big day..haha..walaupun nie dah bulan jun tapi aku tetap jugak nak masokkan entry nie dalam belog TERsayang aku nih..

banyak kenangan kat cni nih!hehe

oke..haa..nampak tak kat atas tue?31 mei 2012 yang aku kata ala..big day big day tue ialah  merupakan ary konvokesyen aku la..
walaupun ia dah lepas beberapa minggu tapi aku akan tetap ingat sampai bile2..wehuuu!aku konvo sebagai student diploma je..nak konvo degree tue mybe tak la kot kan..sebab aku tak nak sambung study dah..nak cari pengalaman keje plak la kan..tapi skang keje pun tak lagi..so pengalaman tue xde lagi la..ahaks!

ahaaa!yang kat atas tue plak jubah konvo yang aku pakai ri tue..sory agak kabur cket sbb bukan gune DSLR..hak3..cantek tak jubah tue?cantek kan?ala..xpayah malu2 nak cakap cantek..aku tau korg mesti nak cakap cantek kan?(berkeperasanan)ahahaha!!(gelak sambil guling2)opps!..orite!itu saje yang aku nak kongsikan untuk hari ini..


bunge yg my mom bagi time konvo ary tue..tenkiu mom..muahh!

 bubye sayang wink2 (~_*)!




# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu