Tuesday, June 25, 2013

I Love You

Assalamualaikum...

First update bulan jun 2013 mana nak carik dekat setengah tahun tak update blog atas sebab-sebab tertentu.
But today i can update my blog tapi tak banyaklah yang dapat di updatekan,al maklum lah dah lame tak update idea-idea pun dah takde dah..erk! alasan ke hape tak tahu lah nie..peace yo!.sekarang ramai yang duk update status pasal jerebu..memang jerebu makin hari makin teruk jugak lah kan tapi alhamdulillah la kat Pasir Puteh nie jerebu takde la kuat sangat..mintak2 jerebu nie akan berakhir secepat mungkin la kan sebabnye bahaya jugak la nak2 lagi kat budak2 kesian.sama2 la kita doa agar kes jerebu nie berakhir :)

oke,habis cerita pasal jerebu sekarang nak bercerita pasal tajuk entry kali nie pulak..pernah dengar lagu Najwa Latif tak?alaa..yang bertajuk I LOVE YOU tu..best kan?bila dengar2 lagu tu eh! boleh tahan sedap pulak jadi ape lagi trus grab n trus di letakkan dalam blog. :)

~Sekian ~



# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu