Wednesday, August 01, 2012

Hai ! Ogos

Sedar tak sedar kita semua sudah pun masok ke bulan ogos
merangkap hari ke 12 Ramadhan kan
haa..time2 gini mesti makcik2 pakcik2 sibuk mencari rezeki untuk anak2 dengan menjual kuih muih kat bazar2 ramadhan kan.emm..sebut pasal kuih muih kat bazar nie..ummm..banyaknye laa.
kalau ikotkan hati sumenye nak.makan taknye pun..nafsu je lebih..ahaks!
membeli jangan ikot nafsu okeh?nanti membazir..haa..sape yang rugi?anda jugak yang rugi tau.
cumilnye laaa diee
dicopy n paste dr seorang blogger yang slalu wt doodle cumil2
jangan marah eh! peace!

(nota siku : mek qilah,aku tak gedik tau! aku baikkkk!hahahha)
jangan jeles..weeeee.

# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

5 comments:

  1. Replies
    1. amboi..siap ber ehem2 ag ye..
      biskut raye x buat ag la sayam uitt..hehe

      Delete
  2. hihihi, pastu bday girl nak dkt juga kan??? haha

    yan minta tolong k..

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/08/himpunan-gambar-awek-melayu.html

    mu baca dan klik link tu pastu report page tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  4. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu