Friday, September 24, 2010

bila ku mulai sukakan nye...

hye3..bertemu lagi kita di ruangan yang xseberapa ini..hehehe..opps! assalamualaikum..salam 2 kan penting untuk kita sebagai umat islam kan..hmm..
apa khabar pembaca2 blog sekalian agak~agaknya ekk??oke ke xoke nie?mesti la oke2 semuanye kan..xmao sedey2 xmao sakit2 k..tp kalo nak sakit jugak nak wat camne kn..dh di tentukan oleh Allah S.W.T.kita kena terima je la ngan seadanye ye..;)
wah! nampak gayanye ku sudah mula mendekati dan mula sukakannye larh! nak tau pe yang saya suke?ehh! mane bley..biar la rahsia oke?haha!xdela..gurau je la..pembaca2 sekalian mesti nak tau pe yang saya suke kn?eh! kejap,ade ke orang yang membaca blog saya nie??hik3..hurm..pape jela kn..nk tau pe yang saya suke??betul nie nak tau??kejap ekk..



tadaaa!! nie la yang saya suke sebenarnye..haha! comey kan? walaupun orang2 di luar~luar sane dh lame meminatinye,tp ku baru je jatuh chenta same die..owh! I LOVE U cik KITTY..muahhh2!! hehehe..so cute bukan? gerenti ramai gurlz2 kt kuar sane suka same cik KITTY nie..yela..mane xnyew kn..dah la cute,pink pulak 2 kan..amacam?suke x?boyz pun ley suke gak pe..oppss! hik3..oke cket2 suda..tata titi tutu..daaa..peace!(~_^)v..
# THANX FOR READING COMEY (0_0) PEACE! #

0 k0mEn dAri si c0mEy tErhEbaT:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved by Tercipta UntukKu